Vi chokoladeproducenter bruger ofte ordene; kvalitet, håndlavet og hjemmelavet, når vi omtaler vores chokoladeprodukter. Som forhandler og forbruger er det svært at skelne mellem de fine ord, og hvad der egentlig menes med det - for hvor håndlavede er produkterne?

Kathrine Andersen Chokolade vil derfor som de første i chokoladebranchen definere, hvad vi forstår og mener med ordene "kvalitet" og "håndlavet". Disse ord har vi altid markedsført vores produkter på, og vi gør et stort nummer ud af det gennem hele fremstillingsprocessen.

Kvalitet i vores råvarer
Hos Kathrine Andersen Chokolade bruger vi kun de bedste råvarer. Vi har nøje udvalgt alle vores råvarer og samarbejdspartnere, så vi er sikre på, at vi kan stå inde for kvaliteten. Kvaliteten af råvarerne tjekkes løbende af vore konditorer, inden den indgår i vores chokoladefremstilling. Marcipanen, som fremstilles af Odense Marcipan, er en ekstra grovhakket marcipan, hvor mandlerne tydeligt smages. Vores udvalgte chokolade importerer vi selv fra et lille belgisk chokoladefirma, der hedder Belcolade. Belcolade har gennem en årrække kortlagt chokoladearomaer fra hele verden. Dette studie danner grundstammen om 22 forskellige naturlige chokoladearomaer, som er tilgængelige for os som kunde - for som vi siger "chokolade er ikke bare chokolade".

Kvalitet i vores fremstilling/Pakning
På vores chokoladeværksted har vi udviklet en kvalitetsstandard, som skal sikre en ensartet chokoladekvalitet til vores kunder (se kvalitetsstandarderne). Chokoladen fremstilles, uden at vi tilsætter kunstige konserveringsmidler, ligesom vi kun bruger ren spiritus og ikke essenser. Vores chokolade og marcipan er 100 % ren, hvorved smagen af de gode råvarer kommer til sin ret. Efter fremstillingen gennemgår alle vores produkter en skarp kvalitetskontrol. Alt bliver kontrolleret to gange, inden det bliver afsendt til vores kunder; første gang er i selve chokoladeværkstedet og anden gang er i vores pakkeri. Alle produkter bliver skånsomt indpakket, enten i gaveæsker eller i anden forpakning, inden det bliver afsendt med vores transportør.

Kvalitet i vores distribuering
Vi bruger De Danske Fragtmænd som transportør, hvor der er dag-til-dag levering i hele landet. Alle vores produkter bliver afsendt i specialudviklet emballage, der sikrer skånsom håndtering, ligesom alle vores forsendelser bliver afsendt som værdipakker. Vi har bevidst fravalg ikke at afsende produkter om fredagen for at sikre, at vores produkter ikke står på en terminal i flere dage, inden det bliver leveret til vores kunder.

Kvalitet ud til slutkunden
For at sikre, at alle får en unik oplevelse af vores produkter, påsætter vi også en forholdsvis kort holdbarhed på alle produkterne. Vi giver tre måneders holdbarhed på alle produkter pånær flødeboller, som vi garanterer er friske i 14 dage.

Med denne friskhedsgaranti på alle vores produkter sikrer vi, at du altid får en unik oplevelse med et dejligt, friskfremstillet stykke chokolade.

Håndlavet
Der findes ingen definition af ordet "håndlavet", og derfor bliver ordet også brugt i flæng af mange i chokoladebranchen, selvom der er stor forskel på, hvor håndlavede de forskellige produkter er. I Kathrine Andersen Chokolade er vi stolte af vores produkter og af, hvor håndlavede de er. Vores medarbejderne i chokoladeværkstedet har arbejdet med chokolade i en årrækker, og er som konditoruddannede fagligt stolte medarbejdere. Vores definition af ordet "håndlavet" er følgende:

"Håndlavet" betyder, at al dekoration udføres i hånden af en ekspert på området

Kathrine Andersen Chokolade er derfor et resultat af håndværk. Hvert enkelt stykke er manuelt formet, udrullet, fyldt og dekoreret . Som håndpustede glas har hvert stykke sin egen historie, sine egne charmerende særheder.