Butik

& lagersalg i Hinnerup   

 

I sommeren 2019 åbnede Kathrine Andersen Chokolade sin egen lille chokoladebutik.

Butikken ligger i forbindelse med vores domicil, i Søften, ved Hinnerup.

 

Fra butikken er der et eksklusivt kik til det arbejdende chokoladeværksted, hvor magien opstår.

 

Det er nu kun muligt at bestille på nettet

*Enkelte dage undtaget (se facebook løbende)

 

 

 

 

Butikken er kun åbent for salg på udvalgte dage 

 

 

Vi laver med jævne mellemrum lagerudsalg i vores butik, hvor du har mulighed for at købe alverdens chokolade til fordelagtige priser. Hold øje med vores facebook side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, for at få information omkring datoer. 

 

Vi har selvfølgelig stadig åbent i vores webshop og kan sende alt hjem til dig, eller du kan afhente i vores butik. 

 

Åbningstider for afhentning:

08.00-15.45 alle hverdage*

LUKKET i weekender

                 

*Har du købt et produkt online hos os, til afhentning, bedes du vente på at modtage en mail omkring afhentningsmuligheder. 

                                

                                                                                               Har du brug for et B2B-login - klik her 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHOKOLADEBUTIK. Kathrine Andersens chokoladebutik i Søften, har altid kvalitetschokolade på hylderne. Vi er en klassisk chokoladebutik i udkanten af Århus. Indimellem har vi også lagersalg, hvor du kan finde chokolade til langt under halv pris. Vi pakker også chokoladekurve og gavekurve med chokolade. Mangler du en perfekt ting som en værtindegave, pakker vi chokoladen smukt ind, mens du venter. Vores gaveæsker indeholder de fineste dessertchokolader, hvor vores konditorer nøje har udvalgt dessertchokoladerne, så gaveæskerne passer til dine behov. Ønsker du en gaveæske, hvor dessertchokoladerne er med flydende fyld eller marcipan? Vi har æsker der opfylder begge dele. Vælg mellem æsker, der udelukkende har flydende fyld, eller æsker hvor du kan nyde en kombination af vores traditionelle dessertchokolader med marcipan og dem med flydende fyld. Køb chokolade gaveæsker online, og vi sender dem ud i hele landet og leverer indenfor 2 hverdage. En gaveæske med kvalitetschokolade, er en perfekt firmagave. Mangler du i stedet for en idé til en polterabend, en fødselsdag eller et firmarrangement, så tilbyder vi også chokoladekurser. Vores chokoladekurser bliver afholdt i chokoladeværkstedet, som ligger i direkte forbindelse med vores hyggelige chokoladebutik. Derfor vil butikken være omdrejningspunkt for vores kurser og events, hvor der efter endt kursus vil være mulighed for at købe i butikken til fordelagtige priser. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores hyggelige chokoladebutik, der med sin placering tæt på Aarhus og Hinnerup ligger særdeles centralt, hvor du samtisig slipper for storbyens stress og jag.