Butik

 i Søften v/Hinnerup   

 

På vores chokoladeværksted produceres alt fra klassike, håndlavede specialproduktioner til store, omfattende opgaver til professionelle samarbejdspartnere.

Fra vores reception er der et eksklusivt kig til det arbejdende chokoladeværksted, hvor magien opstår.

Vi har åbent for salg til private i vores webshop og kan sende alt hjem til dig, eller du kan afhente i chokoladeværkstedet, efter aftale. 

Har du købt et produkt i webshoppen, til afhentning, bedes du vente på at modtage en mail omkring afhentningsmuligheder. 

 

 

 

 

 

 

 

Vi sælger fra tid til anden ud af vores 2. sorteringsvarer. Det kan være restpartier, prøver fra vores testlaboratorie og produktudviklere, eller varer der på anden vis adskiller sig fra sortimentet. Fælles for produkterne er dog, at kvaliteten aldrig er kompromiteret. Du vil således aldrig opleve, at fejlproduktioner der påvirker smagsoplevelsen kommer til salg. Det har vi Kathrine Andersens navn og historie for kær til.  

Hold øje med vores facebook side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af siden, for at få information om datoer for lagersalg. 

                                                           

Har du brug for et B2B-login - klik her 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kathrine Andersens chokoladeværksted i Søften, har altid kvalitetschokolade på hylderne. Vi pakker chokoladekurve og gavekurve med chokolade. Vores gaveæsker indeholder de fineste dessertchokolader, hvor vores konditorer nøje har udvalgt dessertchokoladerne, så gaveæskerne passer til dine behov. Ønsker du en gaveæske, hvor dessertchokoladerne er med flydende fyld eller marcipan? Vi har æsker der opfylder begge ønsker. Vælg mellem æsker, der udelukkende har flydende fyld, eller æsker hvor du kan nyde en kombination af vores traditionelle dessertchokolader med marcipan og dem med flydende fyld. Køb chokolade gaveæsker online, og vi leverer indenfor 2 hverdage. En gaveæske med kvalitetschokolade, er en perfekt firmagave.