Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Disse vilkår er gældende for al handel med Kathrine Andersen Chokolade ApS (”KAC”).

 

LOVGIVNING OG VÆRNETING

Salg af varer hos KAC sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Eventuelle tvister skal afgøres efter dansk ret ved Retten i Aarhus.

 

PRISER B2B

Alle priser er ekskl. moms og fragt, men inklusive punktafgifter, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

 

PRISER B2C

For privatpersoner er alle priser angivet i danske kroner (DKK), inkl. moms og ekskl. fragt, men inklusive punktafgifter.

Priserne er dagspriser og opdateres løbende. KAC forbeholder sig retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret.

 

BETALING

Betaling med kort
Når du handler privat med KAC kan følgende betalingsmetoder anvendes:

Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Maestro.

Beløbet hæves først på dit kort/din konto, når varerne sendes. Det hævede beløb kan ikke overstige det af kunden accepterede beløb.

 

Betaling med mobilepay

Betaling med mobilepay accepteres kun i vores fysiske butik, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

 

Betaling ved faktura

For CVR-registrerede virksomheder kan der efter forudgående aftale med KAC ske betaling ved faktura. Betalingen er netto 14 dage. Faktura fremsendes når varerne sendes.

KAC kan på ethvert tidspunkt forlange hel eller delvis forudbetaling inden levering af varer.

 

FRAGT

Erhvervs-ordrer (salg til virksomheder) vil blive sendt med Danske Fragtmænd. Den aktuelle fragtpris på forsendelse af erhvervs-ordrer er 79 kr./kasse. Sendes på palle faktureres Danske Fragtmænds liste pris tillagt 25% olietillæg samt 80 kr./palle.

Privat-ordrer (salg til privatpersoner) vil blive sendt med GLS til den valgte GLS pakkeshop eller som Homedelivery. Den aktuelle fragtpris på forsendelse af privat-ordrer er 39 kr./ordre., 85 kr./ordre v. Homedelivery.

 

LEVERING

For ordrer afgivet inden tirsdag inden kl. 12, vil leverancen blive sendt onsdag.

For ordrer afgivet fredag-søndag, vil leverancen blive sendt onsdag.

I perioder med spidsbelastning, akut sygdom i vores pakkeri, ved interne pakkehåndteringsproblemer hos GLS eller Danske Fragtmænd og lignende kan længere leveringstid forekomme.

Længere leveringstid kan forekomme ved større ordrer og ved specialbestillinger. KAC informerer kunden herom, og leveringstid aftales med kunden.

Flødeboller er specialbestilling og produceret udelukkende efter udtrykkelig aftalte

Levereringstiden til udlandet kan variere. Forventede leveringstider kan findes på GLS og Danske Fragtmænds hjemmeside.

 

FORTRYDELSESRET

KAC yder ikke fortrydelsesret, da der er tale om levnedsmidler.

 

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler KAC har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af kundens fejlagtig brug eller opbevaring af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Fragtskader og andre æstetiske reklamationer over varen skal anmærkes straks ved modtagelsen af varerne fra GLS eller Danske Fragtmænd, og KAC skal ligeledes underrettes straks.

Hvis der er synlige skader på emballage, paller m.v., skal det anmærkes på fragtbrevet ”modtaget med forbehold”.

Skulle kunden mod forventning opleve fejl eller mangler på varer, skal der reklameres inden rimelig tid efter at fejl eller manglen er eller burde være opdaget.

Ved reklamation bedes du kontakte os på: info@kathrineandersen.dk.

Der kan være tilfælde, hvor KAC har brug for at få tilsendt det reklamerede produkt (inkl. emballage), så vi kan foretage kvalitetstjek. Kunden bedes derfor undlade at kassere varer og emballage som der reklameres over, til kunden har været i dialog med KAC.

 

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale om køb med KAC, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Formålet med registreringen af dine personoplysninger er at kunne levere varen til kunden. Grundlaget for indsamlingen af personoplysninger er kontraktretligt, således at vi kan opfylde vores aftale om levering af varer til kunden.

Personoplysningerne registreres hos KAC og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Nødvendige oplysninger vil blive overført til GLS eller Danske Fragtmænd, så der kan ske levering af varen.

Når der indsamles personoplysninger om kunden gennem vores website, vil dette ske gennem afgivelsen af kundens udtrykkelige samtykke, hvorefter kunden er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Kunden kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Den dataansvarlige hos Kathrine Andersen Chokolade er: Direktøren for KAC.

Som registreret har kunden ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Derudover har kunden ret til indsigt, berigtigelse eller sletning af de oplysninger, der er registreret om kunden. Ligeledes har kunden som registreret ret til at begrænse behandlingen af personoplysningerne. Disse rettigheder følger af databeskyttelsesloven og persondataforordningen. Hvis kunden ønsker at gøre brug af sine rettigheder, send da en e-mail til: info@kathrineandersen.com

Se herudover vores generelle persondatapolitik på kathrineandersen.com.

 

KLAGEADGANG

Hvis kunden ønsker at klage over sit køb, skal kunden rette henvendelse til info@kathrineandersen.dk.

Hvis det ikke lykkes parterne at finde en løsning, kan der indgives klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, se nærmere på www.forbrug.dk

Forbrugere med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan klage til EU-Kommissionens online klageportal: www.ec.europa.eu/odr