Private label løsninger

 
Hos Kathrine Andersen Chokolade er det ikke kun chokoladen og de danske håndværkstraditioner, der er i fokus. Hos os skal det være en helhedsoplevelse,
hvor chokolade og indpakning skal gå op i en højere enhed og komplimenterer hinanden. 

Hos Kathrine Andersen Chokolade gør vi det derfor muligt at designe indpakningen, så den passer til jeres behov både med hensyn til 
logo, budskab og farve. Har I en bestemt anledning i tankerne, hvor I ønsker at få designet en speciallavet løsning,
så står vi klar til at hjælpe jer! 

Lad jer inspirere af vores speciallavede løsninger nedenfor, der illustrerer, at der er er hav af muligheder, når det kommer til unikke private label løsninger.
 
 

PRIVATE LABEL BANDEROLER

Banderoler er en super fin måde at gøre en gave personlig på. Der er mange muligheder med banderoler - skriv en personlig hilsen eller gør den personlig med private label. 
 
 
Banderolerne sættes som standard på vores elegante og klassiske Kathrine Andersen Chokolade gaveæsker, og de kan tilpasses jeres ønsker og behov. Løsningen med en speciallavet banderole kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og de kan tilpasses alle vores gaveæsker.

 

Se vores gaveæsker her

 

 

PRIVATE LABEL FOLIE

 

Folie med private label er velegnet til møder, messer, konferencer mm. Folieemballage fungerer perfekt til kaffechokolader eller mindre chokolader.

 

Hos Kathrine Andersen Chokolade har vi blandt andet anvendt folie til indpakning af vores "Fire årstider" med dragé. 

 

Ser vores udvalg af dragé her, og lad jer inspirere.

 

SPECIALLAVEDE EMBALLAGER

 

Hos Kathrine Andersen Chokolade arbejder vi ud fra tesen om, at alt kan lade sig gøre. Derfor er det selvfølgelig også muligt at få speciallavede emballager, der passer til jeres ønsker og behov. 

 

Her ses et udpluk af de speciallavede emballager, som vi har udviklet i samarbejde med vores kunder. 

 

På de speciallavede designs kan det med fordel udnyttes, at det både er muligt at tilføje jeres private label, personlige hilsner eller noget helt tredje - her er der virkelig mulighed for at få budskabet ud til jeres kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere.